mandag 30. april 2012

synestesi


Tenk å høyra smakar, føla fargar, sjå lydar.

Alt blir kopla til sansane. Tenk om sansane blei misforstått. Kva om lydane lenger ikkje kunne høyrast, men følast. Falma lyd, tristheita av en djup blåfarge, den høglydte lyden av knakende erter.
Den aller finaste kunsten skapast av menneske med synestesi. Verda deira må vera mykje meir spennande enn mi. Men så har eg det ganske fin eg og, eg kan høyra sjøen.

❖
❖

6 kommentarer:

  1. me har det fint me som kan høyra sjøen.

    SvarSlett
  2. jeg oppdaget bloggen din for omtrent fem minutter siden, og i løpet av de ti første sekundene forsto jeg at jeg kom til å elske bloggen din. jeg bare fikk en sån deilig opplevelse av å endelig "møte på" en person som tenker i de samme bølger som meg. gleder meg til å følge bloggen din, og du er foresten helt nydelig! klem fra malin

    SvarSlett
  3. mener å huske at du var i berlin for en stund tilbake. har du noe å anbefale?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, Maria!
      Ja! Du må dra til Hackescher Höfe, et fint området med flere butikker og fin stemning. Du kan gå i gatene rundt dette området, her ligger det mye fint!
      Favoritt gate er "neue schönhauser straße" Her finner du både butikker som American Apperel og Weekdays samt bra vintage.
      Om jeg husker rett så kan du gå av på stasjonen som heter "Alexanderplatz," alt jeg har nevnt ligger i området rundt dette.
      Er du interreset i kunst, graffiti og slitte vegger så MÅ du dra til kunsthuset Tacheles.

      Slett
  4. å, tusen takk! skal definitivt sjekke det ut.

    savner forresten bloggingen din.

    SvarSlett